Single source of truth

Webinar: Asset datavisualisatie bij Antwerpse tankterminal – IAM Nederland

Thomas Koop, CEA Systems en Koen Penneman, PipeXperts, nemen u mee in hun ervaringen met het visualiseren van data bij een Antwerpse tankterminal.
Door asset informatie centraal te zetten en beschikbaar te maken via een 3D-model en open source database, creëer je een effectieve ‘single source of truth’ voor diverse disciplines, zoals aankoop, engineering, onderhoud en inspectie.

Ontdek onze Asset Management Tool mogelijkheden, neem deel aan dit online webinar en wij garanderen u vanaf nu juiste maatvoeringen, best-fit-oplossingen en correcte as-builts!

U wilt toch niet langer blind uw procesinstallatie opereren en onderhouden? Stel u voor dat u uw shutdowns en projecten binnen tijd en budget kunt afronden?

Uit een wereldwijd onderzoek blijkt namelijk dat 80% van de asset eigenaren geen volledig inzicht heeft in de assets die ze bezitten, hun conditie, de vereiste instandhoudingsactiviteiten en het benodigde budget daarvoor.
Uit een enquête bij ’s werelds grootste onafhankelijke chemicaliënopslagspeler blijkt dat hun medewerkers per dag gemiddeld 3 uur tijd verliezen met de zoektocht naar correcte assetdata.

Wij hebben voor u dé oplossing!

IAM is de Nederlandse afdeling van het Institute of Asset Management.
De missie van IAM Nederland is het ontwikkelen van assetmanagement als professie en het verbinden van kennis van assetmanagementprofessionals uit verschillende sectoren in Nederland met elkaar en met de rest van de wereld

Terug naar
nieuws