Ontwerpen, berekenen en coördineren

Procesindustrie

PipeXperts ontwerpt, berekent en coördineert investeringsprojecten inzake leidingsystemen en apparatenbouw voor de procesindustrie, waar opslag, overslag, belading en conditionering van bulk vloeistoffen, poeders en gassen belangrijk zijn.

Industriële piping in staal, inox of kunststof. Zowel process piping als utility piping. PipeXperts biedt persoonlijk advies en begeleiding bij het kiezen van de juiste piping voor diverse industriële toepassingen in alle maten en gewichten, boven- en ondergronds, voor poeders, granulaten, vloeistoffen en gassen.

Black & clean pipe, ondergronds en bovengronds, piperacks, pipesupports en pipespecs.

Specialisten

PipeXperts beschikt over specialisten voor het ontwerpen, modelleren en dimensioneren van leiding- en opslaginstallaties en mengapparaten, voor het berekenen en detailleren van drukvaten, pompen , leidingen en staalconstructies, enzovoort.

De procesindustrie bestaat uit veel verschillende sectoren met telkens verschillende uitdagingen.

Denk maar aan de chemie, de voedings- en farmaceutische industrie, de olie- en gasindustrie, de energiesector, de tankterminals, drinkwater- en afvalwaterzuiveringsbedrijven, milieutechniek en de afvalverwerkende sector.

Met welke uitdagingen heeft u te maken? Wij nemen u per sector mee hoe u met onze aanpak en oplossingen uw processen op een geïntegreerde wijze optimaliseert.