Een uitdagende Traineeship

Traineeship voor Junior High Potentials

Welkom in de boeiende wereld van de innovatieve procestechniek​.

Warmtenetten en WKK’s voor dé energievoorziening van de toekomst, waste-to-chemicals installaties in de strijd tegen de klimaatopwarming, state-of-the-art productie binnen de voedings- en farma-industrie, los- en laadinstallaties voor schepen, trucks en treinwagons in de grootste chemiecluster van onze zeehavens, dioxinefilterinstallaties en gaswassers om de lucht te zuiveren,…

 

Wil jij mee verantwoordelijkheid dragen bij het ontwerp en de realisatie van deze complexe industriële installatieprojecten?
Wil jij zelf mee bij klanten aan tafel zitten vanaf de prille conceptfase tot in de opstart van industriële procesinstallaties en zo jouw eigen ideeën in werking zien gaan?

Je komt terecht in een bedrijf waar een echte KMO sfeer heerst.

Wij hebben een vlakke structuur en informele sfeer en kunnen jou verdere doorgroeimogelijkheden aanbieden (bv. expert/projectleider/accountmanager).

Je kan hier met de nieuwste ontwerpsoftware en meettechnologie werken (o.a. 3D-laserscanning) in een nieuwe moderne kantooromgeving te Lokeren en/of on-site bij onze klanten in diverse sectoren van de procesindustrie (voeding, farma, petrochemie, waterbehandeling, olie- en gasopslag en nog veel meer…).
Wij waren de eerste in België met 3D-laserscantechnologie en drones voor de opmeting van bestaande installaties bij onze klanten. Wij gebruiken Virtual Reality om onze ontwerpen te demonstreren en om trainingen te organiseren.

Functieomschrijving

Ben jij dus die dynamische persoonlijkheid met een (bijna) Bachelor- of Masterdiploma op zak in de elektromechanica, productontwikkeling, civiele techniek, ICT of vergelijkbaar?
Heb je interesse in het ontwerp en de begeleiding van fabrieksinvesteringen 4.0?

Wij hebben vacatures voor 3D-CAD piping designers, 3D-scanoperatoren, projectingenieurs elektromechanica en PLM (plant lifecycle datamanagement), en projectleiders.
Je komt in de boeiende wereld van de innovatieve procestechniek terecht!

Bezorg ons jouw motivatiebrief waarom jij specifiek solliciteert bij ons bedrijf en waarom jij denkt dat jij hiervoor de juiste kandidaat bent!
En maak kans op een sportieve en technologisch getinte bootcamp waarin we fun en technologische innovaties combineren!

Aanbod.

Een aantrekkelijk starter salaris aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, cafetariaplan en op termijn een bedrijfswagen en tankkaart).

Een opleidingstraject waarbij je van in het begin tot einde begeleiding krijgt.

De kans om elke dag bij te leren en jouw eigen talenten te blijven ontwikkelen, én om met de nieuwste ontwerpsoftware en geavanceerde meettechniek te werken

Een dynamische omgeving met toffe collega’s en sportieve/actieve teambuilding events.

Duidelijke doorgroeimogelijkheden binnen een dynamisch klanten- en leveranciersnetwerk.

Hoe solliciteren?

Heb jij interesse in deze job waarbij je projecten kan uitvoeren bij grote industriële bedrijven? Dan is dit je kans! Solliciteer via info@pipexperts.be of contacteer ons rechtstreeks op 09 360 84 67.

Terug naar
vacatures