PROJECTMANAGER – ONTWERP EN BEGELEIDING VAN FABRIEKSINSTALLATIES

PROJECTMANAGER – ONTWERP EN BEGELEIDING VAN FABRIEKSINSTALLATIES

Welkom in de boeiende wereld van de innovatieve procestechniek​.

Warmtenetten en WKK’s voor dé energievoorziening van de toekomst, waste-to-chemicals installaties in de strijd tegen de klimaatopwarming, state-of-the-art productie binnen de voedings- en farma-industrie, los- en laadinstallaties voor schepen, trucks en treinwagons in de grootste chemiecluster van onze zeehavens, dioxinefilterinstallaties en gaswassers om de lucht te zuiveren,…

 

Wil jij mee verantwoordelijkheid dragen bij het ontwerp en de realisatie van deze complexe industriële installatieprojecten?
Wil jij zelf mee bij klanten aan tafel zitten vanaf de prille conceptfase tot in de opstart van industriële procesinstallaties en zo jouw eigen ideeën in werking zien gaan?

Je komt terecht in een bedrijf waar een echte KMO sfeer heerst.

Wij hebben een vlakke structuur en informele sfeer en kunnen jou verdere doorgroeimogelijkheden aanbieden (bv. operationeel verantwoordelijke/accountmanager).

Als Projectmanager zorg jij ervoor dat onze projecten gesmeerd lopen en dat onze klanten groeien en slim investeren! Ben jij een trekker die graag een team mee vooruit stuwt en klanten verrast met je sterke organisatietalent?

Taken

 • Je kruipt in de huid van onze klanten en begrijpt wat ze productiematig willen bereiken. Daardoor weet je als geen ander wat er moet gebeuren om resultaat te boeken en je klanten te verbazen.
 • Je stuurt simultaan verschillende online marketing projecten aan en door je resultaatgerichtheid zorg je ervoor dat ze tijdig en rendabel worden opgeleverd.  Time en budget management hebben voor jouw dan ook geen geheimen.
 • Je rapporteert en je stemt voortdurend de prioriteiten en de voortgang van je projecten af met het projectteam en je klanten en zorgt dat iedereen op dezelfde lijn zit.
 • Je identificeert risico’s. Je voorkomt en lost problemen op zodat het team zich geen zorgen hoeft te maken en zich kan focussen op het leveren van top diensten.
 • Je werkt samen met sales om opportuniteiten mee uit te bouwen naar een succesvolle samenwerking.

Profiel

 • Je hebt een ontembare passie voor Procestechniek, Industriële fabrieken, Veiligheid en Ergonomie.
 • Je denkt heel de dag vanuit het perspectief van de klant. Hoe kunnen we sneller opleveren en kunnen onze digitale oplossingen nog meer efficiëntie creëren voor de klant? Geven we het juiste advies?
 • Je geniet van organiseren en orde scheppen zodat alles tijdig rond geraakt.
 • Je bent een gepassioneerd teamplayer die goed communiceert en samenwerkt en samen met je collega’s ervoor gaat om je klanten elke keer weer te verrassen.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Je bent enthousiast en toont initiatief om het elke dag een beetje beter te doen.

WAT VRAGEN WIJ?

 • Je hebt een diploma hoger onderwijs in een verwante discipline en/of je beschikt over genoeg relevante ervaring in de Procesindustrie (technische installaties en industrieel leidingwerk).
 • Nederlands is jouw taal. Daarnaast heb je een goede kennis van Engels en Frans.
 • Ervaring met Projectmanagement en het simultaan managen van verschillende projecten.
 • Je bent Analytisch en in staat belangrijke projecten te Identificeren, Prioriteren en uit te voeren.
 • Je hebt geen nine-to-five mentaliteit!

Bezorg ons jouw motivatiebrief waarom jij specifiek solliciteert bij ons bedrijf en waarom jij
denk dat jij hiervoor de juiste kandidaat bent!

Aanbod

Dankzij een snel groeiende en diverse klantenportefeuille verzekeren we je van een afwisselende job.
Een aantrekkelijk salaris volgens ervaring aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, cafetariaplan, PC, smartphone en een bedrijfswagen en tankkaart).
Je werkt samen met leuke experts, elk in hun vakgebied. Je kan leren van elkaars expertise.
We motiveren je om actief te groeien en jezelf te ontplooien. Opleidingen, seminaries en vakliteratuur behoren tot de mogelijkheden.
Een dynamische omgeving met toffe collega’s en sportieve/actieve teambuilding events.
Je krijgt het vertrouwen van ons en onze klanten om het beste in jezelf en je projecten naar boven te halen.

Hoe solliciteren?

Heb jij interesse in deze job als Pipestress engineer waarbij je projecten kan uitvoeren bij grote industriële bedrijven? Dan is dit je kans! Solliciteer via info@pipexperts.be of contacteer ons rechtstreeks op 09 360 84 67.

Terug naar
vacatures