Jobbeurs Odisee/KU Leuven – 26/03/2024

Op dinsdag 26/03/2024 mochten afstuderende Bachelor en Master studenten van de richting Industriële Wetenschappen kennismaken met de boeiende wereld van de innovatieve procestechniek.

Waterstoffabrieken voor dé energievoorziening van de toekomst, waste-to-chemicals installaties in de strijd tegen de klimaatopwarming, hoogwaardige voedingssupplementen uit biergist, los- en laadinstallaties voor schepen, trucks en treinwagons in de grootste chemiecluster van onze zeehavens, dioxinefilterinstallaties en gaswassers om de lucht te zuiveren,…een nieuw leven en circulaire economie op de oude Opelsite,…

Wil jij mee verantwoordelijkheid dragen bij het ontwerp en de realisatie van deze complexe industriële installatieprojecten? Wil jij zelf mee bij klanten aan tafel zitten vanaf de prille conceptfase tot in de opstart van industriële procesinstallaties en zo jouw eigen ideeën in werking zien gaan?

Je komt terecht in een bedrijf waar een echte KMO sfeer heerst. Wij hebben een vlakke structuur en informele sfeer en kunnen jou verdere doorgroeimogelijkheden aanbieden (bv. expert/projectleider/accountmanager). Je kan hier met de nieuwste ontwerpsoftware en meettechnologie werken (o.a. 3Dlaserscanning) in een nieuwe moderne kantooromgeving te Lokeren en/of on-site bij onze klanten in diverse sectoren van de procesindustrie (voeding, farma, petrochemie, waterbehandeling, olie- en gasopslag en nog veel meer…).

Heb je interesse in het ontwerp en de begeleiding van fabrieksinvesteringen 4.0?

Neem dan zeker eens een kijkje op onze pagina Vacatures.

Terug naar
nieuws