Jobbeurs Hermes Gent – ICC Gent – 7/03/2024

Op 7 maart mochten wij studenten uit de opleidingen Industrieel Ingenieur aan de Universiteit Gent (afdeling Gent en Kortrijk) alsook de studenten van de gerelateerde professionele bachelors aan de Hogeschool Gent ontvangen op onze bedrijfsstand op de Hermes Job- en Stagebeurs.

Studenten die op zoek zijn naar een bedrijf om hun bachelor/master-stage bij te doen of studenten die op zoek zijn naar een eerste werkplek.

Zij konden kennismaken met de boeiende wereld van Ontwerp en Projectcoördinatie bij de bouw van warmtenetten voor dé energievoorziening van de toekomst, waste-to-chemicals installaties in de strijd tegen de klimaatopwarming, opslagtankterminals voor biorenewables, los- en laadinstallaties voor schepen, trucks en treinwagons in de grootste chemiecluster van onze zeehavens, enzovoort.

Wil jij mee verantwoordelijkheid dragen bij het ontwerp en de realisatie van deze complexe industriële installatieprojecten?
Wil jij zelf mee bij klanten aan tafel zitten vanaf de prille conceptfase tot in de opstart van industriële procesinstallaties en zo jouw eigen ideeën in werking zien gaan?

Neem dan zeker eens een kijkje op onze pagina Vacatures.

En contacteer ons voor een bedrijfsbezoek op +32 9 360 84 67 of info@pipexperts.be

Terug naar
nieuws