PipeXperts is de nieuwe merknaam van de firma Engiplast BVBA vanaf 2017!
Deze nieuwe naam is de samenvoeging van de woorden Pipe en eXperts.

Reeds 12 boeiende jaren ontwerpen en coördineren wij in België en de buurlanden efficiënte, veilige en onderhoudsvriendelijke industriële constructies en leidingsystemen. Het ontwerp en de berekening van deze leidingsystemen en alle bijhorende installaties zijn ons specialisme!
Wij geloven sterk in de medewerkers, onze eXperts, die ons bedrijf elke dag vorm geven.  Het is dankzij hun flexibiliteit, vakkundigheid en professionaliteit dat wij dagelijks het vertrouwen genieten van onze klanten.

Met een nog duidelijker focus en strategie willen wij verder duurzaam groeien in de sectoren (petro)chemie, farma, voeding, tankterminals, water en energie.
Wij blijven dezelfde diensten leveren als voorheen. Onze medewerkers, hun competenties en ervaring blijven dezelfde, onze flexibiliteit en oplossingsgericht denken ook!

Met de nieuwe baseline “we design – to build solutions” willen we benadrukken dat onze ontwerpen niet stoppen bij lastenboeken met tekeningen en rekennota’s.
Het einddoel is een perfect werkende state-of-the-art industriële installatie met een duidelijke toegevoegde waarde voor onze klanten en partners, dit binnen het plan-van-eisen, afgesproken budget en tijdskader.

In de komende maanden zullen wij onze nieuwe merknaam verder introduceren en zichtbaarheid geven in de markt.
Via onze nieuwe website en social media zult u onze strategie, realisaties en nieuwe evoluties nog beter kunnen volgen.

Engiplast bvba
Innovatie Centrum Lokeren
Mosten 13
9160 Lokeren

T. 09 360 84 67
info@pipexperts.be

BE0866.458.339

Heb je een vraag? Laat het ons gerust weten…