Meet vorm, contour en ruwheid binnen enkele seconden.

3D-Laserscan Ingenieur

Ben jij een dynamische persoonlijkheid, heb je ervaring met piping projecten? Heb je een goede kennis van CAD-software? Heb je al enige ervaring in de industrie of studeer je binnenkort af? Wil jij werken voor een KMO die investeringsprojecten ontwerpt bij verschillende grote industriële bedrijven in België en Nederland?

PipeXperts (merknaam van Engiplast BVBA) is een jonge KMO te Lokeren, die gespecialiseerde piping en technische installatieprojecten ontwerpt en aanstuurt bij industriële klanten. Deze klanten zijn voornamelijk gelokaliseerd op de as Kortrijk-Gent-Antwerpen-Rotterdam-Amsterdam en opereren vooral in de procesindustrie: chemie, voeding, farma, …

Functieomschrijving

PipeXperts biedt een uitdagende Traineeship Projectingenieur 3D-laserscanning aan voor een gemotiveerde afgestudeerde bachelor of master industriële wetenschappen met specialiteit elektromechanica of bouw.

We zoeken een persoon die het vak van 3D-laserscanning en alle organisatie daar omheen wil leren. Je start in de praktijk en zult al snel ingezet worden op een bijzonder uitdagend project. Het is de bedoeling dat je de komende jaren doorgroeit naar een volwaardig projectingenieur.

Met deze vacature bieden we je mogelijkheden om je verder te ontwikkelen op gebied van dataverwerking en data-analyse rondom 3D-laserscanning en 3D-ontwerpen.

PipeXperts zorgt voor alle trainingen die nodig zijn om het vak laserscanning snel onder de knie te krijgen.

De terminologieën: 3D-scanning, P&ID, MTO/BOM, isometrics, FAT-/SAT-testen worden jouw vaktaal.

Je bent stressbestendig, hebt een goede conditie, zin voor initiatief, leergierig! Je wenst je onder te dompelen in de wereld van de industriële processen: van de productie van zuivelproducten, tot het afvullen van aerosol spuitbussen, de opslag van gassen en brandstoffen. Met de nodige dosis inlevingsvermogen en jouw technische creativiteit kan je meebouwen aan de installaties van morgen!

Je ondersteunt onze waarden/werking: expertise, klantgerichtheid, creativiteit, enthousiasme, teamwork & partnerships en eendracht! Je hebt verantwoordelijkheidszin en een winnaarsmentaliteit!

Je komt terecht in een bedrijf waar een echte KMO sfeer heerst. Wij hebben een vlakke structuur en informele sfeer en kunnen jou verdere doorgroeimogelijkheden aanbieden (bv. project ingenieur/projectleider). Je kan hier met de nieuwste ontwerpsoftware en meettechnologie werken (o.a. 3D-laserscanning) in een nieuwe moderne kantooromgeving te Lokeren en/of on site bij onze klanten.
We zijn een hecht, loyaal bedrijf en hebben altijd de intentie medewerkers voor lange tijd aan ons te binden.

Wil jij mee verantwoordelijkheid dragen bij het ontwerp en de realisatie van complexe industriële installatieprojecten? Wil jij mee bij klanten aan tafel zitten vanaf de prille conceptfase tot in de opstart van industriële procesinstallaties?

Hoe solliciteren?

Heb jij interesse in een job als 3D-Laserscan Ingenieur waarbij je projecten kan uitvoeren bij grote industriële bedrijven? Dan is dit je kans! Solliciteer via info@pipexperts.be of contacteer ons rechtstreeks op 09 360 84 67.

Terug naar
vacatures